btw nummer:NL 2118.42.412.B01 kvk nummer:55304699 IBAN NL 40 RBRB 0850 5358 59
GERRIT IS STERK IN AANGENOMEN WERK !!!! Gerrit heeft de voorgevel van ons bedrijfsgebouw gerenoveerd. Eerst de voegen eruit geslepen, daarna de beschadigde en kapotte stenen verwijderd, om vervolgens daarna nieuwe stenen met dezelfde kleur weer terug te metselen. Daarna de muur intensief gereinigd, en weer netjes gevoegd. Dankzij Gerrit zijn we weer trots op onze voorgevel.
GERRIT HEEFT BIJ ONS EEN SCHUUR GEMETSELD EN GEVOEGD !!! Het resultaat mag gezien en is erg mooi geworden. Al met al zijn wij zeer tevreden. Gerrit heeft bij ons een schuur gemetseld en gevoegd. Het resultaat mag gezien en is erg mooi geworden. Al met al zijn wij zeer tevreden. 
Contact
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij maken graag met u een afspraak om bij u thuis te kijken hoe wij u kunnen helpen. U mag ons e-mailen of bellen. Met onze ervaring en onze professionele apparatuur kunnen wij zeker veel voor uw betekenen. Onze prijsstelling is concurrerend en ook daarmee willen wij u graag verrassen.                              e-mail of bel ons...!!
Gerrit Vos Vos Gevelrenovatie, Metsel- en voegwerken Maasdijk 34 5307 HP  Poederoijen t: 06-30307788 e: info@vosgevelrenovatie.nl
Contact Details
© Gerrit Vos VOF
© Vos Gevelrenovatie, Metsel- en voegwerken